Mutoh ValueJet 1324X

Mutohin patentoima i² – Intelligent Interweaving -tekniikka estää tulosteen raitaisuuden. Intelligent Interweaving lomittaa tulostuksen aaltomaisessa kuviossa, joka korjaa jopa pienet heitot materiaalinsyötössä. Uudessa X-versiossa on mukana myös Mutoh DropMaster -tulostusautomaatiotekniikka. Kun materiaalin paksuus on tiedossa ja täten myös pisaranputoamisetäisyys tulostuspään ja materiaalin välillä, DropMaster laskee ja säätää automaattisesti uni/bi-directional kohdistukset, tulostusnopeudesta tai resoluutiosta riippumatta. Tuloksena tarkempi ja tasaisempi kuva sekä huomattava säästö ajassa!

Tulostin soveltuu monipuolisen tarratuotannon lisäksi paperin, pressun, kankaiden, lämpösiirtomateriaalien ynnä muiden perustuotteiden tuotantoon. 

  • 4-väritulostin eco solvent ultra
  • Raitaisuuden poistava Intelligent Interweaving -tulostustekniikka
  • Tulostusleveys maksimissaan 1361 mm

Mutoh Valuejet 1204

Tulostin soveltuu monipuolisen tarratuotannon lisäksi paperin, pressun, kankaiden, lämpösiirtomateriaalien ynnä muiden perustuotteiden tuotantoon. 

  • 4-väritulostin eco solvent 
  • Tulostusleveys maksimissaan 1200 mm
Mutoh ValueJet 426UF

Mutoh ValueJet 426UF on 6-väritulostin (CMYK+valkoinen/lakka), joka merkkaa kynät, golfpallot, kännykkäkuoret, matkamuistot, personoidut lahjat ja monet muut jakolahjat tarkasti. Voidaan käyttää myös teollisuuden kylttien, etikettien, tarrojen jne. merkkaukseen. VJ-426UF UV-tulostin käyttää Mutohin patentoimaa i² – Intelligent Interweaving -tekniikka, joka estää tulosteen raitaisuuden lomittamalla tulostuksen aaltomaisessa kuviossa.

Tulostusalue A3+ (483 x 329 mm), materiaalin maksimi paksuus jopa 70mm. Imupöytä mahdollistaa eri muotoisten esineiden tulostuksen. Voi tulostaa myös levymateriaaleille, kuten alumiinille, akryylilevylle, PVC:lle ja lasille. UV-väri ei sisällä liuotinta, joten ympäristöhaitta on pieni. Led-valo takaa tarkat, turvalliset ja hetivalmiit tulosteet. Led ei paljoa kuumene, joten voit aplikoida myös lämmönarkoja materiaaleja ja säästät energiaa.Summa S2-sarjan tarraleikkuri

Summan uusin S2 Class-sarja on laadukkain vaihtoehto tarraleikkuriksi. Tukeva rakenne, kosketusnäyttö, entistä tehokkaampi suoritin ja muita toimintaa tehostavia ominaisuuksia. Tukevarakenteinen leikkuri ritsaa ja arkittaa samalla ajolla. S2 Class -sarjan leikkurit vastaavat myös monenlaisiin tuotantotarpeisiin, sillä niillä voidaan työstää lähes kaikenlaisia materiaaleja: aina vinyylitarrojen tarkasta leikkaamisesta paperin repäisynauhaleikkaamiseen. Kaksoisservomoottori takaa leikkaamiseen tehokkuutta – luotettavasti ja hallitusti sekä minimoiden arvokkaat materiaalihukat.Seal 54 EL kylmälaminaattori

Koneen leveys riittää täysleveiden rullien käsittelyyn ja koneella voidaan ajaa sekä levyä että rullaa.
– Laminointileveys 1372 mm
– Laminoitavan materiaalin paksuus 25 mm
– Nopeus 4.25 metriä minuutissa